top of page
swisspacerJO.png

SWISSPACER

A műanyag távtartó technológia további lehetőséget kínál a hőszigetelő képesség javítására, a páralecsapódás és az UW-érték csökkentésére. A műanyag távtartó bizonyos fokig gyengíti a fém-üveg érintkezés mentén kialakult hőhidat, azaz csökkenti a páralecsapódás veszélyét. Ezzel javítja a lakóhigiéniát, melynek eredménye, egy egészségesen működő belső klíma.

Műanyag ablakok

5 és 6 kamrás Weiss és Salamander PVC profil

       Német Wink Haus vasalat

       2-3rétegű üvegek

Aluplast Ideal 4ooo

     Profil: 5 kamrás 70mm beépítési mélység

     Üvegezés: 4+16+4   Low-e +Argon    Ug=1,1w/m2K

     Vasalat: SIEGENIA-AUBI, hibás működésgátló, résszellőzés

     Tartozék: kilincs, vasalat takarók

Spectrum Strong 6K

     Profil: 6 kamrás, 80mm beépÍtési mélység

     Üvegezés: 4-14Ar-4-14Ar-4   40mm  Ug=o,6

     Vasalat: Maco Multi-Matic

     Tartozék: kilincs, vasalat takarók

Ajtók

5 ponton záródó műanyag bejárati ajtó választható panellel.

 

Lehetőség van fa nyílászárók beépÍtésére is.

Belső műanyag könyöklő

Külső alumínium párkány

naturo68JO.png

NATURO 68

Ablakok fenyőből vagy merantiból készülnek, modern újépítésű, és fényes felülete nagy igényt nyújtanak a vevőknek. A fa ablak megfelelő nedvesség ellenállást kapott, a három rétegű ragasztott profil kiváló minőséget nyújt. A négy rétegű impregnáló festék extra védelmet, és hosszú élet tartalmat ad az ablakoknak. Az alumíniumból készült csepegtetőknek, párkányoknak valamint, alul a szárnyaknál védő övezetben magas élettartalmat nyújt az ablakoknak.

naturo76JO.png

NATURO 76

Naturo 76 fa ablakok (76 mm). Ezen típusú profilnak magasabb a hőátadási tényezője. A profilt alapvetően két kamrás üveggel küldjük, ez garantálja a legjobb "U" értéket az ablakoknál. Az ilyen típusú ablakoknál csökkentik a fűtési költségeket.

naturo92JO.png

NATURO 92

Az energiahatékonyság elengedhetetlen a mai építőiparban, ezért is emelkedik az ablakok termikus teljesítménye amivel pénzt takaríthatnak meg. Ezért az ajánlatban szereplő Naturo 92 mm fa ablak, a széles profilnak és a kétkamrás üvegnek (U =0,5 W/m K) köszönhetően a legjobb védelmet nyújtja.

Referenciák

bottom of page