top of page

ALUPLAST

SALAMANDER

SCHÜCO LIVING MD 48 mm

VEKA 82 MD 48 mm

EKO SUN

ALUSKIN

ALUPLAST

ideal4000_UJ.png

IDEAL 4000

Alapvető és a legnépszerűbb ablak- és ajtó rendszer az ALUPLAST német cégtől, eredeti és harmónikus kivitelezésű, sok kiegészítő megoldással. Az ablakok a modern építészeti követelményeket teljesítik - a legkorszerűbb technikát és használati kényelmet - nagyon kedvező áron.

Ablak-Ideal

ALUPLAST

ideal400new.png

IDEAL 4000 NEW

Ideal 4000 NEW rendszer az ismert és nagyon népszerű Ideal 4000 bővített verziója. Az elemek ideális összekapcsolása megengedte a népszerű szárnyat az új 6 kamrás , 85 mm-es kerettel összekapcsolni. A beépítési mélység 85 mm és 6 kamrás felépítés átlagon felüli hang- és hőszigetelési tulajdonságokat eredményez. 6 légkamrás profilrendszer beépítési szélességgel 85 mm, „B” osztályban.

ALUPLAST

ideal5000.png

IDEAL 5000

A korszerű építészet összes követelményét teljesítő profilok. Ideal 5000 sorozat középső tömítéssel kiemelkedik, amely megemeli az időjárási hatásokkal szembeni ellenállását. Optimális megoldás a családi házaknál ugyanúgy, mint a lakótelepi házaknál, azoknak, akik az energiatakarékos megoldásokat keresik hosszú távra.

ALUPLAST

ideal7000new_JO.png

IDEAL 7000 NEW

Energiahatékony ablakok a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával. Ez a válasz az ablak-és asztalos munkák hőszigetelése terén megfigyelhető egyre magasabb igényekre. A rendszer külső szigeteléssel van ellátva.

ALUPLAST

ideal8000.png

IDEAL 8000

Ablak a legigényesebb vevő számára. Energiatakarékos vagy passzív építészetben használható profil. Kitűnő hőszigetelő és hangszigetelő paraméterekkel rendelkezik. 6 légkamrás, energiatakarékos profil, belső tömítéssel. Klasszikus, de elegáns külső megjelenés.

SALAMANDER

steamline76.png

STREAMLINE 76

A Salamander Streamline 76 műanyag nyílászárót minden lakásba és házba javasoljuk ahol fontos az esztétikus megjelenés és a kíváló hőszigetelés. Nem csak a kínálatunk legkedvezőbb árával büszkélkedik, de felhasználhatóság szempontjából is a legsokrétűbb. Műanyag nyílászárók közt tartjuk számon. Kiváló hőszigetelés jellemzi ezt az 5 légkamrás profilból készült műanyag nyílászárónkat.

Ablak-Salamander

SALAMANDER

bluevolution82JO.png

BLUEVOLUTION 82 

A magas minőség, a hőteljesítmény és a termékek ára közötti kompromisszumot keresve érdemes körülnézni a BluEvolution 82 rendszeren alapuló ablakok között. Ez a hőszigetelő ablakok legújabb generációja. Energiahatékony épületekhez ajánlott rendszer.

SALAMANDER

bluevolution92.png

BLUEVOLUTION 92

Tökéletesen összekapcsolt innovációs és konvencionális technikai technológia. Hajszálnyi alakja és a profilok alacsony magasságon való elhelyezése. A korszerű üvegezésnek köszönhetően jobb a hőszigetelés, amelynek vastagsága 60 mm-ig terjedhet. Az "A" osztályú profilok a 92 mm-es szélességnek köszönhetően jó hőszigetelést és kiemelkedő effektivitást biztosítanak.

EKO SUN

ekosun70.png

EKO SUN 70

A bevált szerkezeti megoldásokon alapuló rendszer ideális a lakótelepi építészetben. Jellegzetessége, hogy a szerkezete univerzális, több bővítési lehetőséggel. Azoknak, akik a bevált megoldásokat keresik jó árban.

Ablak-EkoSun

EKO SUN

ekosun6JO.png

EKO SUN 6

Magasfokú hő- és hangszigetelés. Ezek az ablakok hosszú évekre biztosítják a kellemes hőérzetet és a tartósságot. Legjobb ár-érték arány. Energiahatékony épületekhez ajánlott.

EKO SUN

ekosun7JO.png

EKO SUN 7

Ebben a pillanatban ez az egyik legfejlettebb ablak rendszer a piacon. Figyelemre méltó tulajdonságai eredménye a mérnökeink sok éves tapasztalata és munkája. Az Eko Sun Seven rendszer egy biztos energiatakarékos rendszer, kiadások a fűtésre sok éven át a lehető legalacsonyabb szinten.

aluskinJO.png

ALUSKIN

Az Alumínium rátétek az energiahatékonyság paramétereit növelik. Növelik az ablakok és homlokzatok esztétikusságát is. Előnyei, hogy megfelelnek az építészeti követelményeknek. A 90 ° kombinált rétegezések megszerzésének lehetősége hasonló megjelenésű, mint a fa ablakoknál. A modern porbevonat technológiának köszönhetően, bármilyen RAL színben lehetséges. A növekvő üvegezésnek, valamint a modern tervezésnek köszönhetően még a leginkább igényes vevőknek is el tudjuk készíteni.

Ablak-Aluskin
bottom of page